Kick-off bijeenkomst om ZZP’ers in beeld te krijgen

13 juni 2012 door Liesanne
Kick-off bijeenkomst om ZZP’ers in beeld te krijgen

DORDRECHT - De Kamer van Koophandel, MKB Nederland en de Dordrechtse Ondernemersvereniging (DOV) zijn samen met de gemeente het project ‘ZZP’ers in beeld’ gestart. Doel: meer inzicht krijgen in wat de 7100 ZZP’ers in Dordrecht belangrijk vinden.

Tijdens een kick-off bijeenkomst, die op donderdag 14 juni wordt gehouden, zullen de resultaten bekend worden gemaakt van een onlangs gehouden enquête en kunnen de aanwezige ZZP’ers in diverse workshops om 19.30 uur in het CS gebouw een de Eulerlaan veel informatie krijgen. Overigens is Martin Luijendijk van de Kamer van Koophandel altijd bereid telefonisch informatie te verstrekken. Hij is bereikbaar onder nummer 078 - 7704670

Zie ook: www.dov.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.