Handhavingsactie op Dordtse Kil I, II en Amstelwijck West

13 juni 2012 door Liesanne
Handhavingsactie op Dordtse Kil I, II en Amstelwijck West

DORDRECHT - De Afdeling Toezicht van de gemeente Dordrecht en de politie Zuid Holland Zuid hebben via een flyeractie onder chauffeurs van fout geparkeerde vrachtwagens gewaarschuwd voor forse boetes. Het was de aftrap van een gezamenlijke aanpak van de Stichting Beveiliging Bedrijventerreinen Dordrecht, de DOV (Dordrechtse Ondernemersvereniging), de Werkgevers Drechtsteden en de gemeente.

Met elkaar maken ze een vuist om de overlast door fout geparkeerde vrachtwagens tegen te gaan. Wethouder Jasper Mos gaf het startsein voor de actie door de eerste flyer uit te reiken.

Zie ook: www.dov.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.