Verdachte in Dordrecht aangehouden na zoektocht

15 juni 2012 door Liesanne

DORDRECHT - Een 23-jarige man uit Alphen aan den Rijn is na een zoektocht en met hulp van een getuige aangehouden. De politie kreeg op donderdagavond 14 juni 2012 een melding dat een man onzedelijke opmerkingen had gemaakt naar twee meisjes. Dat gebeurde in de buurt van het Bakema-erf in Dordrecht.

De meisjes raakten de man kwijt door weg te fietsen. Direct gingen politiemensen op zoek naar de verdachte. Verder kwam er een getuige die vertelde dat de verdachte bij het winkelcentrum Bieshof rondliep. En deze informatie klopte. Agenten vonden de 23-jarige man en namen hem mee naar het bureau.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.