ODS houdt jeugdclinics

17 juni 2012
ODS houdt jeugdclinics

DORDRECHT - De Dordtse voetbalclub ODS houdt ook deze zomer weer jeugdclinics. Kinderen van 4 tot en met 10 jaar kunnen bij de club gratis kennis maken met de voetbalsport in het algemeen en ODS in het bijzonder. zaterdagochtend 23 juni, tussen 10.00 en 11.30 uur, is er weer een clinic op het sportcomplex aan de Groene Zoom. Het jeugdbestuur van ODS liet vorige week 30.000 folders verspreiden, om de aandacht te vestigen op de clinics. Eerder werden ook speciale trainingen verzorgd op basisscholen. Twee jaar geleden begon de club met de opzet van een jeugdafdeling. Vrijwel alle jeugdleden zijn via de clinics binnen gehaald.

Eén van de eerste kinderen, de nu 8-jarige Jayden Candelaria (zie foto), speelt komend seizoen bij Sparta. Tot vreugde van jeugdtrainer Leo van Eden: "hij is het bewijs, dat talentjes zich bij ons snel ontwikkelen. We trainen gericht en twee keer per week, je ziet de kids echt steeds beter worden". ODS speelde afgelopen seizoen met twee F-teams en kabouters, komend seizoen komen er E-pupillen bij. Kinderen, die op de zaterdagen 23 of 30 juni een clinic bij ODS mee willen doen, kunnen zich opgeven via het mailadres van de club: dvv.ods@hotmail.com. Ook kunnen ouders daar informatie opvragen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.