Ridderspektakel 2012 een groot feest

18 juni 2012 door Liesanne
Ridderspektakel 2012 een groot feest

DORDRECHT - Op zaterdag 16 juni en zondag 17 juni 2012 werd het Middeleeuws Ridderspektakel in De Merwelanden georganiseerd.

Het Middeleeuws Ridderspektakel is een rondreizend evenement voor jong en oud met stoere ridders op paarden, spannende roofvogelshows en een compleet Middeleeuws dorp waar je kan zien hoe de ridders vroeger leefden. Met tal van activiteiten speciaal voor kinderen, maar ook voor volwassen ridders en jonkvrouwen!

Er was helaas wel minder publiek was dan andere jaren, omdat er elders in het land een soortgelijk evenement plaats vond.

Het weer was mooi, de sfeer gemoedelijk en de mensen relaxt. Alle deelnemers (ridders, standhouders, vogelaars en entertainers) hebben zich wederom vol overgave gepresenteerd.

Kijk hieronder voor een terugblik met foto's.

 

Foto's: Paul Schrandt

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.