Herdenking Milly Boele

18 maart 2010

DORDRECHT - Er zijn verschillende initiatieven om Milly Boele te herdenken.Condoleanceregisters voor Milly
Buren, vrienden en bekenden van Milly en alle andere belangstellenden kunnen blijk geven van hun medeleven door een condoleance register te tekenen. Er zijn voor zover bekend twee registers neergelegd: één door de familie in de Ontmoetingskerk. Slangenburg 3 en een door de gemeente in de hal van het Stadskantoor aan de Spuiboulevard 300. Daarnaast is het mogelijk een digitaal register te tekenen onder meer via de website www.millyboele.nl

Stille tocht
Intussen is bekend geworden dat er initiatieven zijn voor een stille tocht op vrijdagavond. Zodra daar meer over bekend is, wordt u daarover geïnformeerd.

Besloten bijeenkomsten
De gemeente heeft direct omwonenden uitgenodigd voor een besloten bijeenkomst morgenavond. Ook het Stedelijk Dalton is in gesprek met leerlingen en ouders.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.