Stille tocht voor Milly Boele

19 maart 2010

DORDRECHT - Vrijdag 20 maart is er een stille tocht in Dordrecht ter nagedachtenis aan Milly Boele. Het 12-jarige meisje werd vorige week om het leven gebracht. 

De tocht begint om 19.00 uur op het parkeerterrein van sportpark Schenkeldijk. Aan het hoofd van de stoet rijdt een koets met twee paarden. De route van ca. 4 kilometer gaat vervolgens door de wijk Sterrenburg, om te eindigen op het Lunenburgplein. Daar houdt burgemeester A.A.M. Brok een korte toespraak. Ten slotte zullen er ballonnen worden opgelaten als laatste eerbetoon aan Milly Boele.

De stille tocht is een initiatief van een aantal vrienden. De gemeente Dordrecht en de politie verlenen alle medewerking om de tocht in goede banen te leiden.

De route loopt langs: Schenkeldijk, Leeuwstraat, Minnaertweg, Blaauwweg, Galileilaan, Eulerlaan, Assumburg, Hellenburg, Lunenburgplein.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.