Ontmoetingskerk in Dordrecht staat woensdag centraal voor publiek afscheid nemen van Milly Boele

22 maart 2010

 DORDRECHT –   Wie dat wil, krijgt van de familie Boele woensdagmiddag vanaf 12 uur de gelegenheid om in de Ontmoetingskerk respect te tonen voor Milly. Op deze wijze wil de familie ook bedanken voor mensen uit het gehele land.

De herdenkingsdienst voor de om het leven gebrachte Milly Boele zal woensdagmiddag  24 maart voor genodigden in de Ontmoetingskerk aan de Slangenburg 3  in  Dordrecht zijn.

De dienst – die om half drie begint – zal direct te volgen zijn via kerkwebradio op internet.  Ook beslaat de mogelijkheid om de kerkdienst op een later tijdstip te beluisteren.

De Ontmoetingskerk in Dordrecht is op internet op de volgende wijze te vinden:

www.kerkomroep.nl/#prov.php%3Fpr%3DZH

De Ontmoetingskerk is de wijkkerk van de familie Boele en behoort tot de Protestantse Kerk in Nederland (PKN). Milly was betrokken bij activiteiten in de kerk, om de hoek van haar huis aan de Schuilenburg.

Het is een weloverwogen keuze van de familie om via internet de dienst aan iedereen beschikbaar te stellen. Op deze wijze krijgen belangstellenden, die vanuit het gehele land enorm hebben meegeleefd,  de gelegenheid  de herdenkingsdienst te volgen.

De familie laat via het overlijdensbericht weten:   ,,met stomheid geslagen, verscheurd van verdriet” te zijn  nu ,,onze Milly zo onverwachts niet meer bij ons is.”

 In het bericht heeft het geloof een plaats:

,,Maar één ding kan ik je zeggen
En dat weet ik zeker, hoor
In de hemel kan ik zingen
Want daar is een engelenkoor
En dat koor dat zong op aarde
Uit de hemel, als bewijs
Dat de Heiland was geboren

De familie van Milly voegt daaraan toe: ,,Haar hart zat vol liefde voor mens, natuur en dier. Haar toekomst zou waarschijnlijk daar gelegen hebben. Wij vragen ons af waarom dit niet zo mag zijn.”

Aangezien de Ontmoetingskerk een beperkte capaciteit heeft zal de herdenkingsdienst voor genodigden zijn.  Wel bestaat de mogelijkheid om voorafgaande aan de dienst vanaf 12 uur tot 13.45 Milly gedag te zeggen op een bijzondere plek in de kerk.

De hoofdentree van de kerk ligt direct aan het plein in Sterrenburg  3, waar vrijdagavond 19 maart de door duizenden meegelopen de stille tocht eindigde met toespraken met burgemeester mr. A. Brok en de familie van Milly.

Na de herdenkingsdienst op 24 maart in de kerk zal de begrafenis in besloten kring plaatshebben.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.