Ontmoetingskerk in Dordrecht hoopt belangstelling voor herdenking Milly te kanaliseren

24 maart 2010

DORDRECHT -De belangstelling van de media voor de herdenking en uitvaart van Milly Boele, vandaag, is nog onverminderd groot. De Ontmoetingskerk probeert daarom met ds. Kees Streefkerk en Hans Berrevoets als woordvoerders de interesse te kanaliseren.

Op verzoek van de familie wordt een balans gezocht naar een besloten deel van de herdenking en zijn er ook mogelijkheden voor de media.

Op SBS6 (Hart van Nederland) en TV Rijnmond werd gisteravond aangegeven dat via kerkomroep.nl de herdenkingsdienst vanaf half drie is te volgen. Vanmorgen werd deze boodschap herhaald in het TV programma Goeden Morgen Nederland van Sven Kockelman. Ook op radio 2, radio Rijnmond en ook nog op radio 1 is belangstelling voor de herdenkingsdienst van Milly Boele.

Naast de mogelijkheid te luisteren naar www.kerkomroep.nl wordt aangegeven dat de orde van dienst met een toelichting te vinden is op www.dordrecht.net

Alleen bij het verlaten van de Ontmoetingskerk rond half vier is het filmen en fotograferen toegestaan. De familie heeft voor dit publieke deel gekozen om de Ontmoetingskerk in de gelegengheid te stellen een balans te zoeken tussen de persoonlijke levenssfeer van alle betrokkenen en het kanaliseren van de (media) belangstelling. De verwachting is dat in alle TV journaals korte beelden of een reportage uit Dordrecht te zien zal zijn.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.