Orde van dienst voor herdenkingsdienst Milly Boele op Dordrecht.net

24 maart 2010

DORDRECHT -De herdenkingsdienst voor Milly Boele begint woensdag 24 maart om half drie. Via www.kerkomroep.nl is de dienst direct te volgen. I

nmiddels staan op de eerste pagina van www.kerkomroep.nl al de aanwijzingen hoe de kerkwebradio vanuit de Ontmoetingskerk kan worden benaderd.

Daarnaast stelt de kerk de zogeheten orde van dienst beschikbaar aan de buitenwereld, die vanaf half elf (24 maart) zal worden gepubliceerd op www.dordrecht.net

Woordvoerder Hans Berrevoets deelt namens de Ontmoetingskerk in Dordrecht mee, dat hiervoor bewust is gekozen om enerzijds de beslotenheid en het veilige karakter van de kerkdienst te waarborgen en om anderzijds aandacht te hebben voor de belangstelling van de buitenwereld. 

Reeds eerder werd in overleg met de familie van Milly afgesproken dat wie wil, tussen 12 en 13,.45 in de Ontmoetingskerk afscheid kan nemen door langs de kist te lopen. De familie omschrijft dit in het overlijdensbericht als het gedag zeggen van Milly.

www.kerkomroep.nl

helpdesk kerkomroep 0182-750545

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.