IKON legt herdenkingsdienst Milly Boele van Ontmoetingskerk Dordrecht vast

25 maart 2010

DORDRECHT - IKON - afdeling nieuwe media - zorgt dat de herdenkingsdienst voor de vermoorde Milly Boele (12) op internet beschikbaar blijft. Zowel het geluid van de kerkdienst uit de Ontmoetingskerk in Dordrecht als de orde van dienst is te raadplegen op de volgende wijze:

De belangstelling uit heel Nederland en zelfs uit  Belgie voor de herdenkingsdienst uit de Ontmoetingskerk was enorm groot. De kerkomroep.nl, die  de dienst direct uitzond, en Dordrecht.net kregen te maken met ongekende bezoekersaantallen.

 www.kerkvannederland.nl/

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.