Media belangstelling voor zaak Milly houdt aan

26 maart 2010

DORDRECHT -Politie en openbaar ministerie hopen dat er rust komt aan het media front nu het onderzoek naar de omstandigheden rond de dood van het Dordtse meisje Milly Boele nog doorloopt. Voorlopig lijkt dat nog  niet aan de orde te zijn.

Aan de ene kant is er een discussie over hoe de media zelf met de vermissing en de dood van Milly omgaan en aan de andere kant wordt ook gesproken over de kwaliteit van het werk van de politie en de reacties daar weer op. Op www.villamedia.nl is er ook een gesprek over. Deze site valt onder de vakbond van journalisten NVJ. Tevens is de vraag opgeroepen op welk moment bij de politie al de naam van de  verdachte in beeld was of dat hij alleen maar eerst een buurman zou zijn geweest.


Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.