Broer en zus Milly Boele kijken na jaar terug

06 maart 2011

DORDRECHT - Tibby (17) en Pascal (20) hebben een jaar na de moord publiek te kennen gegeven dat zij nog steeds gefrustreerd zijn over het verloop van het politieonderzoek.

Journaliste Ingrid de Groot sprak namens het AD met de broer en zus van Milly  Boele. Zo heeft de politie bijvoorbeeld geen onderzoek laten doen naar een veiligheidshaak die kapot op de grond lag bij de voordeur. Dit had mogelijk kunnen leiden tot een hogere straf. V. zou dan immers met geweld toegang tot de woning hebben gekregen, anders dan nu werd voorgesteld. Nu wordt namelijk gezegd dat hij Milly meegelokt heeft, mogelijk met zijn katje.

Verder heeft u ook eerder kunnen lezen op Dordrecht.net dat V. zichzelf uiteindelijk kwam aangeven, omdat er geen onderzoek in de buurt werd gedaan, wat bijzonder vreemd is, aangezien Milly destijds in het laatste telefoongesprek met haar moeder zei dat de buurman voor de deur stond. Ook deze toch wel cruciale fout verwijt Tibby de politie nog steeds.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.