Sander V. hoort 25 jaar cel en tbs tegen zich eisen

12 november 2010
Sander V. hoort 25 jaar cel en tbs tegen zich eisen

DORDRECHT - Het OM heeft op vrijdag 12 november op basis van moord en seksueel misbruik 25 jaar celstraf geëist tegen de moordenaar van Milly Boele, Sander V. Daarnaast zal hij ook voor vrijheidsberoving en het verbergen van een lijk worden vervolgd. Waarom Sander V. tot zijn daden is gekomen, is nog steeds onduidelijk en verbijsterend. Sander stond juist bekend als een vriendelijke persoon, een goedzak, zou je in de volksmond kunnen zeggen. Juist om die reden wordt gesproken over tbs met dwangverpleging, omdat deskundigen ook in het duister tasten wat betreft de oorzaak. Sander zag zijn daad wel als 'een spannend iets' om te doen, gaf hij aan. Ook is bekend dat hij een veel cannabis gebruikte. Met ieder ding echter dat gezegd wordt, komen ook steeds meer onbeantwoorde en misschien wel onbeantwoordbare vragen bovendrijven. Sanders daad stelt dus niet alleen de directbetrokkenen voor onoplosbare vraagstukken, maar is een door de gehele Nederlandse samenleving meegedragen schok.

Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.