Geen onderzoek naar mogelijk xtc-gebruik Sander V.

25 november 2010

DORDRECHT - Er zal geen onderzoek komen naar mogelijk xtc-gebruik van Sander V. Dit tegen de wil van de ouders van Milly in. De Telegraaf had namelijk beweerd aanwijzingen te hebben. Ook zijn er sporen van MDMA gevonden op de trui van Milly, een stof die in xtc voorkomt. V. zou hier niet op zijn onderzocht, omdat volgens de politie een onderzoek dat langer dan drie dagen na het gebruik plaatsvindt, geen zin meer zou hebben. Milly Boele werd immers pas een week na de moord gevonden. V. verklaarde zelf alleen cannabis te hebben gebruikt. Xtc-gebruik zou tot een mogelijk hogere straf geleid kunnen hebben, omdat V.'s verklaringen daarmee op losse schroeven komen te staan.

Morgen zal dus uitspraak volgen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.