Sander V. uit Dordrecht veroordeeld - 18 jaar cel en tbs

26 november 2010

DORDRECHT - Het doek is gevallen. Sander V. kreeg vandaag, vrijdag 26 november 2010 te horen dat hij voor 18 jaar de cel in gaat en hem tevens tbs met dwangverpleging te wachten staat. Dit vonnis is gebaseerd op het door de rechtbank geldig verklaarde bewijs voor het meelokken van Milly Boele naar zijn woning, het wurgen van het meisje en het begraven van het lichaam in zijn achtertuin. De rechtbank acht echter onvoldoende bewezen dat er sprake van orale bevrediging zou zijn geweest. (Volgens eerdere berichten in de media is dit mogelijk te wijten aan onzorgvuldig uitgevoerd forensisch onderzoek.) Tevens heeft de rechtbank een onderzoek naar xtc-gebruik afgewezen, dit had mogelijk invloed gehad op een zwaardere strafmaat.

De eis van justitie was 25 jaar. 

Foto links: Advocaat Anker op weg naar de zitting.
Foto rechts: Veel media-aandacht voor de uitspraak.
Foto's: Paul Schrandt

Beluister hier de integrale opname van de uitspraak (lage kwaliteit)

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.