Sander V. kan voor hoger beroep niet meer terecht bij oude advocaten

09 december 2010

DORDRECHT - Van der Groot, één van V.'s oude advocaten, heeft laten weten dat V. geen 'ja' krijgt, mocht hij terug willen keren bij zijn oude advocaten. Ook onderstreepte hij dat V. en hij in goed overleg uit elkaar zijn gegaan. V. wilde Moszkowicz inschakelen vanwege de vernieuwde kijk op de zaak die dat zou opleveren.

Woensdag liet Moszkowicz echter weten niet langer de verdediging van V. op zich te willen nemen.

Naast het hoger beroep van Sander V., heeft ook het OM hoger beroep aangetekend. Het OM acht namelijk de uitspraak van de rechtbank met betrekking tot aanranding onjuist. Volgens het OM heeft V. Milly Boele namelijk ook verkracht; Er zijn immer spermasporen gevonden rond Milly's mond gevonden. Het OM had 25 jaar geëist en vindt de eis van 18 jaar dus te laag.

Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.