Sander V. toch niet verdedigd door Moszkowicz

09 december 2010

DORDRECHT - De bekende advocaat Bram Moszkowicz gaat Sander V., veroordeeld tot 18 jaar cel en tbs met dwangverpleging voor aanranding van en moord op Milly Boele, niet verdedigen in V.'s hoger beroep tegen de uitspraak. Moszkowicz geeft geen duidelijke reden voor zijn terugtrekken. Hij beweert dat er zich “een omstandigheid” heeft voorgedaan nadat hij de zaak had aanvaard. Dit zou in de weg staan voor het vertegenwoordigen van V. Het blijft dus gissen naar een duidelijke reden. Moszkowicz beweerde de tbs ongedaan te kunnen maken in hoger beroep.

Het is nog onbekend wie V. wel gaat verdedigen.

Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.