Sander V. vraagt zich af of TBS-behandeling wel noodzakelijk is

23 mei 2011

DORDRECHT - Sander V., moordenaar van Milly Boele, wil graag dat beoordeeld wordt of een TBS-behandeling met dwangverpleging wel noodzakelijk is. Daarom wil hij dat het Pieter Baan Centrum onderzoek pleegt en inzicht vormt over de stoornis van V. en de kans op herhaling. Er kan dan ook een oorzaak worden vastgesteld voor het hoge cannabisgebruik van V.

Een eerder aangevraagd onderzoek bij het PBC ging niet door, omdat de veiligheid van Sander daar niet gewaarborgd kan worden.

Het OM acht extra onderzoek niet noodzakelijk.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.