Sander V. weet niets meer van moord

08 mei 2012
Sander V. weet niets meer van moord

DORDRECHT - Sander V. de moordenaar van de in maart 2010 vermoordde Milly Boele, herinnert zich anno 2012 niets meer over de moord. Dit bleek vandaag in de hogerberoepszaak, die door V. is aangespannen tegen zijn straf van 18 jaar gevangenisstraf met TBS. Hij geeft aan 'gaten in zijn geheugen te hebben'.

V. wil met zijn aanvechting bereiken dat hij veroordeeld wordt voor doodstraf, in plaats van moord. Ook wil hij van de TBS af.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.