Dordrechts Nieuwsblad is terug in de variant van Cees den Bakker

21 juni 2012

DORDRECHT -  Het Dordrechts Nieuwsblad is terug op internet. Deze oude naam voor een krant is terug na bijna veertig jaar! De echte krant had een redactie aan de Grote Markt.

Cees den Bakker noemt zich de nieuwe uitgever.  Hij is  nu de woordvoerder van  Siemens. In het verleden was Den Bakker de correspondent was voor het Reformatorisch Dagblad, woordvoerder van de politie ZHZ, actief bij Radio Rijnmond.

Cees was ook columnist voor AD De Dordtenaar, maar via een twitterbericht heeft hij eerder laten weten die krant te hebben opgezegd. Den Bakker was ontevreden over de berichtgeving.

Hij biedt nu, met moderne zoektechnieken, nieuws uit Dordt met RTV Dordrecht, Dordrecht.net en andere bronnen.

Het Dordrechts Nieuwsblad werd in aan het begin van de jaren zeventig nog enige tijd als weekjournaal uitgegeven. Het was zo een bijwagen van het Rotterdams Nieuwsblad. Maarten de Jong, Trix Broekmans en de huidige chef van Ad De Dordtenaar, Willem van der Kooij, waren er werkzaam voor als journalist.

http://paper.li/CeesdenBakker/1338841278

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.