Voorstraat-Noord krijgt ook terrassen

23 juni 2012

DORDRECHT -  De stad Dordrecht biedt steeds meer ruimte voor terrassen en ook de Voorstraat-Noord doet mee. Een bericht van de gemeente:

In het kader van de Levendige Binnenstad zijn, op initiatief van de ondernemers, twee terrassen aangelegd op de Voorstraat-Noord. Op woensdag 27 juni om 18.30 uur verricht wethouder Piet Sleeking de opening van het terras bij Rood, wit & rosé.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.