Gemeente laat de stad mee praten over nieuw verkeersplan centrum

23 juni 2012
Gemeente laat de stad mee praten over nieuw verkeersplan centrum

DORDRECHT - Het college van B & W vraagt de stad mee te praten over het verkeersplan centrum. Dit nieuwe verkeersplan vervangt het wijkverkeersplan Schil en het verkeersplan binnenstad van tien jaar geleden. De gemeente betrekt bewoners, ondernemers en belangenverenigingen actief bij het oplossen van verkeersknelpunten en vraagt naar ideeën.

In het afgelopen jaar heeft de gemeente al veel informatie verzameld uit gesprekken met bewoners, ondernemers, het Stadsdebat over de pollers en verkeerstechnische metingen. De gemeente is blij met de grote betrokkenheid van de inwoners en ondernemers bij de binnenstad. Juist als het gaat om een goede balans te vinden tussen de leefbaarheid en de bereikbaarheid van het centrum.
 
Het college vindt de bijdrage uit de stad zeer belangrijk en wil iedereen de kans geven mee te praten over de verkeerssituatie in de binnenstad. Daarom stelt de plaatselijke overheid een forum open.

Wethouder Jasper Mos zegt desgevraagd: ,,Dit is de kans voor bewoners, ondernemers en bezoekers van onze binnenstad hun mening te geven. Vindt u dat er iets moet veranderen aan de verkeerssituatie of vindt u juist dat het allemaal prima werkt? Maak de gemeente de juiste keuzes om de juiste balans te houden tussen leefbaarheid in de stad en de bereikbaarheid van de stad? Of heeft iemand een slimmere oplossing die de plaatselijke overheid nog niet heeft gezien? Reageer op het forum”, aldus de wethouder.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.