Ondernemers moeten geld storten in fonds reclametaks

25 juni 2012 door Liesanne
Ondernemers moeten geld storten in fonds reclametaks

DORDRECHT - Als het aan de gemeente Dordrecht ligt moeten de ondernemers in de binnenstad volgend jaar geld storten in het fonds reclametaks. Het plan werken de winkeliers zelf uit. Met dit geld uit het ondernemersfonds kunnen de winkeliers met elkaar zinvolle dingen doen in het stadscentrum.

Alle winkeliers worden wel verplicht om mee te betalen. Zo wordt voorkomen dat ondernemers die niet meebetalen, toch profiteren van bepaalde initiatieven. Bekeken wordt nog hoe het geld geïnd moet worden.

Zoe ook: http://www.dov.nl/

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.