Politie Zuid-Holland-Zuid stopt op 1 juli met bewaren en registratie gevonden/verloren voorwerpen

27 juni 2012

DRECHTSTEDEN - Vanaf 1 juli 2012 bewaart de politie in korps Zuid-Holland-Zuid geen gevonden voorwerpen meer. Ook houdt de politie dan niet langer bij wie wat verloren heeft. In de wet is geregeld dat dit een taak is van de gemeente. In veel plaatsen deed de politie dit werk echter nog, maar daar gaan we nu mee stoppen.

Alle gevonden voorwerpen die op dit moment nog bij de politie liggen, worden uiterlijk op 1 juli 2012 aan de gemeenten overgedragen. Wie na 1 juli 2012 een sleutelbos, portemonnee, zonnebril etcetera vindt of kwijt is, kan contact opnemen met de gemeente.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.