Werkzaamheden aan afrit N3 richting Werkendam (nachtwerk)

27 juni 2012
Werkzaamheden aan afrit N3 richting Werkendam (nachtwerk)

DORDRECHT - In de nachten van 27 en 28 juni is de afrit Werkendam van de N3 richting Papendrecht afgesloten wegens werkzaamheden. Het verkeer wordt tijdens de werkzaamheden omgeleid via gele informatieborden langs de weg. Bij de stoplichten onderaan de afrit worden verkeersregelaars ingezet, zodat fietsers veilig kunnen oversteken.

In 2011 heeft de reconstructie van de Provincialeweg plaats gevonden. Tijdens deze reconstructie zijn ook de kruispunten met de op- en afritten van de N3 verbeterd. De afrit zelf leek nog wel enige jaren mee te kunnen. Nu is gebleken dat de kwaliteit van het asfalt sneller achteruit gaat dan verwacht en moet het asfalt van de afrit aan de zijde van Dubbeldam alsnog worden vervangen.
 
De afrit is afgesloten van woensdag 27 juni 21.00 uur tot donderdag 28 juni 6.00 uur en van donderdag 28 juni 21.00 uur tot vrijdag 29 juni 6.00 uur. Als de werkzaamheden uitlopen, is de afrit ook nog in de nacht van vrijdag 29 juni afgesloten. De oprit naar de N3 is wel gewoon beschikbaar voor het verkeer.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.