Gezellige drukte in de bibliotheek

02 juli 2012
Gezellige drukte in de bibliotheek

DORDRECHT - Volop bezoekers in de Bibliotheek van A tot Z

Tijdens de 17e Dordtse Boekenmarkt was er van alles te beleven in de Bibliotheek A tot Z en Biebwinkel A tot Z. De verschillende activiteiten binnen en buiten de Centrale Bibliotheek stonden allemaal in het teken van romantiek. Ruim 1100 mensen werden verliefd op een boek in de grote boekenverkoop van de bibliotheek, anderen konden genieten van de romantiek in de kunst tijdens de opening van de expositie Romantiek van A tot Z. De deelnemende Dordtse kunstenaars werden op de foto gezet, die vervolgens werd geplaatst op de BiebMaps.nl. Deze nieuwe digitale sociale kaart van Dordrecht werd tijdens de Boekenmarkt gelanceerd. Bij Biebwinkel A tot Z bakten kinderen erop los in de speciale Boekenmarktbakkerij.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.