Fietsendieven na korte achtervolging aangehouden

02 juli 2012

DORDRECHT / HENDRIK-IDO-AMBACHT - Twee 18-jarige mannen uit Dordrecht en Hendrik-Ido-Ambacht zijn zaterdagmiddag op heterdaad betrapt op het stelen van een fiets. Agenten in burger zagen de twee een fiets stelen in de Van Godewijckstraat in Dordrecht . Ze werden direct aangehouden na een korte achtervolging.

Het tweetal werd op de Singel in Dordrecht aangehouden. Ze probeerden weg te komen maar de agenten wisten hen in bedwang te houden. Beiden zitten nog vast. De rechtmatige eigenaar van de fiets heeft aangifte gedaan. Hij krijgt zo snel mogelijk zijn vervoersmiddel weer terug.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.