Groenlinks roept op tot meer energiebesparing

03 juli 2012
Groenlinks roept op tot  meer energiebesparing

DORDRECHT - GroenLinks dient vandaag tijdens de algemene beschouwingen een motie in waarin zij het college oproepen om burgers aan te zetten tot het besparen van meer energie. GroenLinks hoopt hiermee een stap te zetten richting het behalen van de millenniumdoelen, die de gemeente Dordrecht als millenniumgemeente heeft onderschreven.

De motie is ingediend tijdens de behandeling van de kadernota 2013. Zoals inmiddels algemeen bekend is, moet er bewuster omgegaan worden met de resterende energiereserves. De overheid kan op vele terreinen het goede voorbeeld geven wat betreft energie en het besparen daarvan. Maar het bereiken van een aanzienlijk reductie van water en energieverbruik kan alleen gerealiseerd worden als de individuele gezinnen ook hun steentje bijdragen.

Om deze reden roept GroenLinks het college op door middel van een wekelijks voorlichtend en uitnodigend artikel de burgers op te roepen meer energie te besparen in hun eigen leefomgeving.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.