Wethouder Harry Wagemakers spreekt steun uit voor Plastic Tas Vrije stad

04 juli 2012

DORDRECHT -  De gemeente Dordrecht steunt de actie Dordrecht Plastic Tas Vrij. Wethouder voor duurzaamheid, Harry Wagemakers, deelde dit vandaag de gemeenteraad mee. Hij zal met collega wethouder Jasper Mos gaan kijken, hoe de gemeente het gebruik van plastic tassen stap voor stap kan uitbannen. Wagemakers wees de raad erop, dat initiatiefnemer Hanneke Kijlstra voor het idee een prijs van vijftien duizend euro van de provincie Zuid-Holland heeft gekregen.

Samen met Kijlstra heeft Wagemakers ook al een gesprek gehad met de voorzitter van winkelcentrum Sterrenburg. Hij hoopt dat er een signaal mag uitgaan naar de stad om na te denken over het gebruik of juist geen gebruik van plastic tassen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.