Politie zoekt getuigen van mogelijke schennispleging

04 juli 2012 door Liesanne

DORDRECHT - De politie in Dordrecht is op zoek naar getuigen van een mogelijke schennispleging op de Mijlweg ter hoogte van de Zeehavenbrug op dinsdagavond 3 juli. Kort na een melding door een getuige werd een 62-jarige man uit Dordrecht aangehouden.

De politie komt graag in contact met mensen die op 3 juli rond 21.20 uur in de buurt van de Mijlweg waren. Uit onderzoek is gebleken dat op het bewuste tijdstip een vrouw op de Mijlweg in de richting van de Laan der Verenigde Naties fietste. De politie vraagt deze vrouw zich bij de politie te melden. Heeft u informatie die mogelijk van belang kan zijn, dan kunt u bellen naar het nummer 0900-8844 (lokaal tarief). U kunt vragen naar de afdeling ZSM.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.