Waalse Kerk Dordrecht houdt laatste dienst zondag 19 augustus in het Hof

04 juli 2012

DORDRECHT -  De Waalse kerk Dordrecht heeft in het historische Hof de laatste kerkdienst op zondag 19 augustus. Na de dienst gaat de gemeente op weg naar de Lutherse kerk, waar vanaf september de kerkdiensten om de veertien dagen worden gehouden. De verhuizing leek eerst door de Dordtse rechtbank, in kort geding, bepaald moeten worden. De gemeente, die het Hof verhuurder, heeft de eeuwig durende zorg voor de huisvesting van de kerk afgekocht.

Verklaring Waalse kerk in het kerkblad Kerk op Dordt van deze week::

In de ontwikkelingen rond Het Hof kan de kerkenraad u melden dat er een principeakkoord is bereikt tussen de

burgerlijke en de kerkelijke gemeente. Per 1 september a.s. zal de Waalse gemeente zijn verhuisd naar de Trinitatiskapel.

Op zondag 19 augustus wordt daarom onze laatste kerkdienst gehouden in de Statenzaal.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Hof
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.