Notitie Dordrecht windmolens na de zomer

05 juli 2012

DORDRECHT -  De plaatsing van windmolens op het eiland van Dordrecht komt na de zomer aan de orde. Wethouder duurzaamheid Harry Wagemakers maakte dit aan de raad bekend. In provinciale plannen zijn twee lokaties genoemd waarbij ruwweg te strook langs de Dordtse Kil vanaf het industriegebied richting Bruggehof de meest kans maakt. Voor de hoogte van de windmolens bestaan verschillende varianten

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.