Vrouw rijdt tegen twee auto s aan

05 juli 2012 door Liesanne

DORDRECHT - Een 22-jarige automobiliste uit Dordrecht heeft op 5 juli op de De Jagerweg een verkeersongeval veroorzaakt. Ze reed daar tegen een geparkeerde personenauto die op zijn beurt tegen een andere geparkeerde auto aanbotste.

De vrouw tolde met haar auto een paar keer om haar as om even verderop tot stilstand te komen. De vrouw had pijn aan haar bovenlichaam en ambulancepersoneel heeft haar ter plaatse onderzocht. Ze hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De vrouw verklaarde tijdens de botsing met haar autoradio bezig te zijn geweest. Haar auto moest worden weggesleept.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.