Man van 25 jaar uit Dordrecht teruggevonden

06 juli 2012 door Liesanne
Man van 25 jaar uit Dordrecht teruggevonden

DORDRECHT - De 25-jarige Dawid Tomasz Narewski die sinds zaterdag 30 juni vermist was is teruggevonden.

De politie had een zoekactie naar de man opgestart, waarbij ondermeer twitter werd gebruikt. Uiteindelijk werd de 25-jarige man door politieagenten in de nacht van woensdag op donderdag 5 juli in Vlaardingen gevonden. De agenten troffen de man in goede gezondheid aan toen zij op de Lepelaarsingel surveilleerden. Zij brachten de man naar zijn woning in Dordrecht, waar hij werd opgevangen door kennissen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.