Vrijwilliger in hart en nieren Jeroen M. Bruens overleden

06 juli 2012

DORDRECHT –  De in 1955 geboren onderwijzer Jeroen M. Bruens was altijd actief bij de stad Dordrecht betrokken. Hij overleed onlangs en vandaag werd afscheid van hem genomen op de Essenhof in Dordrecht.

Jeroen was een echte vrijwilliger. Hij was arenlang actief betrokken bij de ziekenomroep en zorgde voor de eerste uitzendingen vanaf lokatie. . Hij zat in het bestuur van Bibelot en ook in de stichting Klein Dokkum, de rechtspersoon op afstand van de soos, nu poppodium.

Ook in allerlei rollen was hij voor het jeugdwerk actief zeker in de stichting vakantie kinder feesten. Vooral countr muziek was zijn passie en hij had er een grote verzameling van deze muziek op elpee en CD.

UPDATE:

Directeur Jeroen Bruens overleden

Met verslagenheid hebben wij kennisgenomen van het plotselinge overlijden van onze collega

Jeroen Bruens

Jeroen is bijna 6 jaar werkzaam geweest voor het openbaar onderwijs in Rotterdam, waarvan het laatste jaar als directielid van openbare basisschool De Plevier.

Mede namens alle medewerkers wensen wij de familie, vrienden, kennissen en collega’s van Jeroen veel sterkte toe in deze moeilijke periode.

Wim Blok en Jan Rath, college van bestuur van stichting BOOR

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.