Vier verdachten aangehouden op Koningin Wilhelminalaan

10 juli 2012

DORDRECHT - De politie heeft op maandagmiddag 9 juli 2012 vier mannen uit Roemenië aangehouden in Dordrecht. Politiemensen zagen de vier in een bestelbus die op de Vest stond. Drie liepen weg en hadden grote tassen bij zich. Een bleef er achter in de bus. Even later kwamen de drie terug terwijl ze schichtig om zich heen keken. Op de Koningin Wilhelminalaan controleerden agenten de bus en de vier mannen. Een had een tas in zijn hand die geprepareerd was om het alarm bij winkels niet af te laten gaan.

Hierop hielden agenten de vier aan omdat het volgens de Algemene Plaatselijke Verordening verboden is dit soort tassen bij zich te hebben. Verder onderzoek in de bus leverde op dat er in de laadruimte kleding gevonden werd waarvan de alarmlabels waren verwijderd. De aangehouden mannen zijn 23, 24, 25 en 30 jaar.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.