Van alles mis met alcomobilist

18 juli 2012 door Liesanne

DORDRECHT - Een 24-jarige automobilist uit Rotterdam is op 18 juli op de N3 in Papendrecht aangehouden, nadat hij op dezelfde weg in Dordrecht werd betrapt op opvallend rijgedrag.

De man reed dan weer hard en dan weer zacht, remde zonder noodzaak, slingerde voortdurend en kleefde. De beginnend bestuurder bleek teveel gedronken te hebben en niet voor het eerst. Zijn rijbewijs had de man niet bij zich en zijn auto was niet APK gekeurd. De auto werd in bewaring genomen, maar tijdens het overbrengen van de auto brak de uitlaat – als gevolg van de technische staat ervan – af om half onder de auto te blijven hangen. Na het verhoor kon de man naar huis, zonder auto.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.