Politie houdt auto-inbreker aan

21 juli 2012

DORDRECHT - In de Albertine Agnesstraat hebben agenten een man aangehouden op verdenking van auto-inbraak.

De politie werd gebeld door een oplettende getuige in de nacht van donderdag op vrijdag 20 juli. Toen de agenten ter plaatse kwamen zat de man, van 41 jaar uit Dordrecht, nog in de auto. Hij werd op heterdaad aangehouden. Uit onderzoek bleek dat de auto waarin de man in probeerde te breken als gestolen stond geregistreerd.

Hij bleek te zijn gestolen bij een woninginbraak in de Wolwevershaven in Dordrecht in de nacht van 14 op 15 juli 2012. Bij de inbraak werden destijds twee auto’s buitgemaakt. De andere auto werd reeds op 15 juli 2012 teruggevonden, waarbij na een korte achtervolging op de N3 een 40-jarige man uit Dordrecht kon worden aangehouden. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.