Politie houdt man aan voor vernieling en bedreiging

21 juli 2012

DORDRECHT - De politie heeft vrijdagnacht een 47-jarige man uit Dordrecht aangehouden wegens vernieling en bedreiging. De man viel zijn ex-vriendin midden in de nacht lastig bij haar huis in de wijk Stadspolders in Dordrecht. Hij uitte doodsbedreigingen aan haar adres en vernielde de schuttingen in de voor-en achtertuin,  de tuinpoorten en een ruit in de voordeur.

De politie hield de man aan die onder invloed van alcohol was. Meerdere omwonenden waren getuigen van het incident. De gedupeerde vrouw (33) heeft aangifte gedaan. De verdachte is inmiddels weer heengezonden. Hij werd ingesloten en verhoord waarna hij zaterdagmiddag weer weg mocht. Er wordt proces-verbaal opgemaakt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.