RTVDordrecht Documentairezomer

23 juli 2012 door Liesanne
RTVDordrecht Documentairezomer

DORDRECHT - In de serie Documentairezomer, zendt TV Dordrecht woensdag 25 juli een verslag van de Roparun 2012 uit. Het team Dordtse Klasse(n) werd van Parijs tot Rotterdam gevolgd door cameraman Frank Peters.

Het gevolgde team, bestaand uit afgevaardigden van het Dordtse openbare onderwijs, liep  dit jaar ter nagedachtenis aan Vojislav Petkovic.
Vojislav nam vorig jaar zelf met het team Dordtse Klasse(n) nog deel aan de Roparun, maar begin dit jaar is hij overleden aan de gevolgen van kanker.

Zijn vrouw en dochter stonden in Rotterdam bij de finish en hadden voor elk teamlid een roos. Het was een zware, 500 kilometer lange, tocht met een zeer emotionele finish en een heel bijzondere Roparun.

De documentaire wordt uitgezonden na het nieuws van 18 uur en daarna elk uur herhaald. Op maandag 30 juli heeft u nogmaals de kans deze reportage te zien.

Fotografie: Dordtse Klasse(n) 2012

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.