FC Dordrecht draagt zege op aan Theo Bos

14 januari 2012

DORDRECHT - FC Dordrecht heeft de eerste wedstrijd na de winterstop op vrijdag 13 januari tegen Telstar met 2-0 gewonnen. In het duel, dat in het teken stond van steunbetuigingen aan trainer Theo Bos, maakte Cecilio Lopes beide treffers.

De wedstrijd kwam moeizaam op gang. In de eerste helft kwam alleen Lopes een teenlengte tekort om de openingstreffer aan te tekenen.

Kort na rust was de aanvaller van FC Dordrecht wel succesvol na uitstekend voorbereidend werk van Roderick Gielisse. De spelers toonden na dat doelpunt onder hun wedstrijdshirt een shirt met de tekst 'Trainer, deze is voor jou'.

Na de 1-0 schoot Telstar-speler Frank Korpershoek vanuit het niets op de lat. Voor de thuisploeg was de mogelijkheid voor de Noord-Hollanders het sein om zelf op jacht te gaan naar de 2-0. In de slotfase besliste Lopes het duel definitief met een mooi stiftje. FC Dordrecht is door de winst gestegen naar de vijfde plaats in de eerste divisie.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.