Theo Bos direct gestopt als hoofdtrainer FC Dordrecht

14 juli 2012

DORDRECHT - De trainer van FC Dordrecht Theo Bos kwam terug, na zijn ziekte, maar vandaag werd bekend dat hij alleen tegen zijn ziekte will en kan strijden.

(bericht RTV Rijnmond)

Theo Bos legt per direct zijn functie als hoofdtrainer bij FC Dordrecht neer. De oefenmeester vecht nog altijd tegen alvleesklierkanker en kan deze strijd niet combineren met zijn trainersfunctie. Dit maakte Bos zaterdag bekend na afloop van het oefenduel tegen FC Presikhaaf.

Direct na het vriendschappelijke duel maakte Bos, ondersteund door familieleden, zijn besluit bekend aan de spelersgroep. Technisch directeur Marco Boogers was al een week op de hoogte van het besluit van Bos. ,,Hij wilde alleen nog heel graag dit duel doen en daarna aan de groep bekend maken dat hij stopt'', aldus een aangeslagen Boogers. ,,Theo zal niet meer betrokken zijn bij de dagelijkse leiding van FC Dordrecht. Hij heeft die leiding vandaag afgestaan'', vervolgt Boogers.

Dinsdag vertrekt Dordrecht op trainingskamp alwaar het in Weert een wedstrijd speelt tegen Wilhelmina '08.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.