Tientallen aanhoudingen in drugsonderzoek

26 juli 2012 door Liesanne

DORDRECHT - Bij een groot recherche-onderzoek naar de handel in harddrugs heeft de politie in Dordrecht de afgelopen maanden vijf hoofdverdachten aangehouden. Het gaat om vijf mannen uit Dordrecht in de leeftijd van 28 tot 34 jaar. Vier van hen zitten in voorlopige hechtenis. Een vijfde verdachte is inmiddels door de officier van justitie in vrijheid gesteld. Hij blijft nog wel verdachte.

Naast de vijf hoofdverdachten werden de afgelopen maanden tientallen vermoedelijke klanten van de handelaren aangehouden en verhoord. Na hun verhoor zijn de meesten van hen heengezonden. Het onderzoek bevindt zich momenteel in de afrondende fase.

Begin juni 2012 zijn er op diverse plaatsen in Dordrecht doorzoekingen geweest waarbij enkele kilo’s verdovende middelen werden aangetroffen en inbeslaggenomen. Ook werden enkele duizenden euro’s contant geld aangetroffen en inbeslaggenomen. Het onderzoek startte naar aanleiding van informatie die onder meer via Meld Misdaad Anoniem bij de politie binnenkwam.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.