Jongen beroofd van mp3-speler op Halleyweg/Zuidendijk

29 juli 2012

DORDRECHT - Zaterdagavond 28 juli rond 21.25 uur is een 16-jarige jongen beroofd van een tasje met daarin een mp3-speler. De jongen fietste over de Halleyweg richting de Zuidendijk over het fietspad toen hij werd aangesproken door twee onbekende mannen. De twee gaven de jongen een duwtje en geboden hem met hen mee te lopen. Vervolgens pakten de twee het tasje dat de jongen om zijn nek had af en gingen er vandoor over de Zuidendijk in de richting van de Leeuwstraat.

De politie heeft na het binnenkomen van de melding met meerdere eenheden in de omgeving naar de twee mannen gezocht, waarbij ook een hond werd ingezet. De twee werden echter niet meer aangetroffen. De signalementen van de twee mannen:
- blanke man , 18-24 jaar, +/- 1.80m, slank postuur, spijkerbroek, petje, gouden tand.
- donker getinte man, 18-24 jaar, +/- 1.80m, normaal postuur, petje
De politie vraagt mensen die het tweetal herkennen of hebben gezien contact op te nemen. Voor informatie die kan helpen in het onderzoek kan worden gebeld met 0900-8844.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.