Aanmelden voor de Ondernemersprijs Drechtstreek 2012

31 juli 2012
Aanmelden voor de Ondernemersprijs Drechtstreek 2012

DRECHTSTEDEN - De KVK Rotterdam organiseert ook dit jaar weer de "Ondernemersprijs Drechtstreek". Het thema van dit jaar is 'Grensverleggend Ondernemerschap'. U komt in aan aanmerking voor deze prijs als u in korte tijd al veel met uw onderneming hebt bereikt, en succesvol grensverleggend onderneemt. Kent u een potentiële winnaar in regio Drechtstreek (Alblasserdam, Dordrecht, Graafstroom, Hendrik-Ido-Ambacht, Hardinxveld-Giessendam, Liesveld, Nieuw-Lekkerland, Papendrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht) waarmee u goede zaken doet en die zich blijft onderscheiden? Bijvoorbeeld door het ontwikkelen van een nieuw product of door grensverleggende keuzes te maken? Meld deze ondernemer dan nu aan! En bent u zelf de perfecte kandidaat, dan kunt u natuurlijk ook uzelf aanmelden.
Wat levert het de ondernemer op?

  • publiciteit en (naams)bekendheid
  • prestige
  • gratis bedrijfsfilm
  • toolkit voor reclamedoeleinden
  • een award

Vakjury en publiek
De genomineerden worden in de schijnwerpers gezet door verschillende filmpjes op YouTube. Het publiek stemt op zijn of haar favoriet, een spannende periode met veel publiciteit. De vakjury, bestaand uit vertegenwoordigers van het bedrijfsleven, kiest de uiteindelijke winnaar. Zij beoordeelt de onderneming op alle aspecten van het ondernemerschap (onder andere financiën, p&o en ICT) en nemen de publieksstemmen mee in hun eindoordeel.

Winnaar
“Door het winnen van de ondernemersprijs ben je in een klap bekend bij zo’n beetje alle regionale bedrijven. Je wordt ook gelijk gekwalificeerd als een goed bedrijf. Ik dacht dat het na een half jaartje de bekendheid wel over zou zijn. Maar dat is niet zo. Mensen refereren nog steeds aan het winnen van de prijs!“ aldus Bart van Roosendaal, winnaar van de Ondernemersprijs Drechtstreek 2011. Ondernemers die deze prestigieuze prijs eerder wonnen zijn er nog steeds blij mee.
Bent u ook een winnaar?

Aanmelden kan tot 10 september 2012. De feestelijke uitreiking van deze felbegeerde trofee is op 8 januari 2013 tijdens de nieuwjaarsreceptie van ondernemend Drechtstreek in Theater De Willem aan de Van der Palmstraat 4 in Papendrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.