Man aangehouden na mishandeling in café

04 augustus 2012

DORDRECHT - De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag 3 augustus een man aangehouden in de Voorstraat. Hij zou mogelijk twee andere mannen hebben mishandeld in een café aldaar.

Getuigen belden meteen de politie. Nadat de mishandeling had plaatsgevonden ging de verdachte, een 30-jarige Rotterdammer, naar buiten en stapte in een taxi, in de hoop zo weg te komen. Andere cafébezoekers staken daar een stokje voor en hielden de taxi tegen. Politieagenten, die snel ter plaatse waren, hebben de Rotterdammer aangehouden. Op het politiebureau is hij verhoord. De twee slachtoffer, van 23 en 24 uit Dordrecht, hebben aangifte gedaan. De 30-jarige verdachte zal zich later voor een rechter moeten verantwoorden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.