FC Dordrecht wint eenvoudig laatste oefenwedstrijd

06 augustus 2012
FC Dordrecht wint eenvoudig laatste oefenwedstrijd

DORDRECHT - FC Dordrecht besloot op zaterdag 4 augustus de voorbereiding met een 6-1 overwinning op Goes. De op het laatste moment georganiseerde oefenpartij behaalde niet de status "wedstrijd", daarvoor was de aanloop te plotseling geweest en de krachtverhouding te klein. In het zomerzonnetje was het vooral eenrichtingverkeer op het bijveld van het stadion. Het kansenfestival werd besloten met een half dozijn doelpunten.

Een week voor de aanvang van de competitie lijkt het geraamte van het elftal te staan, maar de de selectie is nog niet compleet. Gezien de nu al aanwezige kwaliteit kan de opening in Emmen komende vrijdag echter met vertrouwen tegemoet worden gezien.

Scoreverloop: 1-0 Mayele, 2-0 Molhoek, 3-0 Mayele, 4-0 Rijsdijk, 5-0 Veldwijk, 5-1 Demeza, 6-1 Mendes Rodrigues.

Opstelling FC Dordrecht: Hahn; Gielisse, Post, Lima, Amevor; Molhoek (Mendes Rodrigues), Alisic, Kousemaker (Potkamp), Rijsdijk; Veldwijk, Mayele (Curiel).

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.