RTV Dordrecht besteedt aandacht aan boek Deining in Dordrecht

06 augustus 2012 door Liesanne
RTV Dordrecht besteedt aandacht aan boek Deining in Dordrecht

DORDRECHT - In de RTVDordrecht Documentairezomer wordt deze week aandacht besteed aan het boek Deining in Dordrecht. Dit boek van schrijver Rene Kerkhoven verscheen in november vorig jaar. Het vertelt een spannend verhaal dat zich in en rond Dordrecht afspeelt.

De documentaire laat de schrijver zien in en met groep 6 van basisschool Impuls in Zwijndrecht. Na vertellingen in de klas neemt Kerkhoven de kinderen op sleeptouw langs diverse locaties in zijn boek waar hij voorleest.

De camera en regie zijn in handen van Anica Nijland, montage door Marjolein Vos.

Deining in Dordrecht wordt uitgezonden op woensdag 8 augustus en wordt vanaf 18 uur elk uur herhaald. Op 13 augustus heeft u een herkansing om deze leuke documentaire te zien op TVDordrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.