Langere treinen tussen Dordrecht en Delft

10 augustus 2012
Langere treinen tussen Dordrecht en Delft

DORDRECHT - Reizigersvereniging Rover meldt dat de NS weer langere treinen gaat inzetten. De NS gaat dit doen op de trajecten tussen Gouda en Rotterdam en tussen Delft en Dordrecht.

De NS zette vroeger in de zomer minder treinen in, maar daar waren de reizigers niet over te spreken, omdat ze dan langer moeten wachten. Daarom dacht de NS dit jaar een goede oplossing te hebben door evenveel treinen te laten rijden als de rest van het jaar, maar deze dan wel korter te maken en zo dus alsnog kosten te besparen.

Maar hier kwamen dus ook veel klachten over, want regelmatig moesten reizigers op het perron achterblijven om er een trein vol zat.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.